Annons:

Prinsesstårta

Prinsesstårta

Ingredienser
Sockerkaksbotten
Rosa marsipanlock
2.5 dl vaniljkräm
1 dl hallonsylt
1.5 dl grädde
Florsocker
Figurmarsipan gul
Silverkulor för tårtdekoration

Vispa grädden och blanda med vaniljkrämen. Varva botten, vaniljgrädde och hallonsylt. Bred även vaniljgrädde runt om tårtan. Lägg sedan försiktigt på marsipanlocket och tryck till runt om. Skär bort eventuellt överflöd. Sikta florsocker över (använd t ex en tesil).

Tårtdekoration - prinsesskrona
Kavla ut figurmarsipanen. Skär ut en avlång remsa och skär eller klipp sedan ut spetsar längs ena kanten. Vik ihop princesskronan och placera på tårtan. Placera silverkulorna på spetsarna.

Tårtor - fler artiklar »

Utskrift

Annons:

Annons:

Annons: