Annons:

Kalastips

Här har vi samlat tips och idéer för olika slags barnkalas, fest och event du kan ta hjälp av när du planerar. Läs om olika högtider, firande och traditioner, bli inspirerad av dekorationer och dukningar och läs om hur du gör en bra bordsplacering. Få tips om olika kalasteman, ansiktsmålningar och kreativt pyssel med mera.

Annons:

Tips på böcker om barnkalas och fest

[Texterna innehåller annonslänkar]

Fixa festen : proffsens bästa tips för en lyckad fest

Fixa festenI denna bok får du proffsens bästa tips för en lyckad fest! Här delar författarna med sig av sina bästa råd om inbjudningskorten, maten, dryckerna, dukningen, musiken - antingen det är cocktailparty, middagsbuffé, trerätters med vikta servietter, dessertbuffé eller tårtkalas.
Mer info/beställ "Fixa festen"


Fira klingande kalas - så roligt det blev!

Fira klingande kalas - så roligt det blev!Boken Fira klingande kalas ger en rad praktiska tips när det gäller festfixeri, goda råd om uppträdande och sång på kalaset och om skålandets koreografi. Boken berättar om snapsglasets historia, om den finlandssvenska skålvisan genom århundradena, om snapskryddning som spännande hobby och om snapsvisan som diktform. Vinexperten svarar på de vanligaste frågorna om vin. Några kända personer berättar om ett kalas de upplevt och sent skall glömma. Och så finns där en rad beprövade snapsvisor och framförallt en bukett nya dryckesvisor, som gör att sjungandet varken behöver börja eller sluta vid förrätten.
Mer info/beställ "Fira klingande kalas - så roligt det blev!"


Bröllopsfesten - Christins guide till det perfekta partyt!

BröllopsfestenDen rutinerade bröllopsfixarens sammanställning av tipsen, knepen och listorna som gör ditt livs fest till en succé! Bröllopsfesten är en unik bok på den svenska marknaden, helt ensam i sitt slag. Boken är utformad för att kunna användas som en handbok, anteckningsbok och guide, med ett personligt och tryggt tilltal. Det här är bröllopsboken som hjälper det blivande brudparet att ta kontroll över festplaneringen. Det är den viktigaste boken för alla som går i bröllopsplaner oavsett, visioner, smak eller budget. Christin Blomberg - utbildad journalist, kock och sommelier - har arbetat med festarrangemang i snart ett decennium och är en flitigt anlitad arrangör av bröllop i egen regi.
Mer info/beställ "Bröllopsfesten"


Värdens bästa bok - om att arrangera en företagsfest

företagsfestI "Värdens Bästa Bok - om att arrangera en företagsfest" får läsaren alla de tips, modeller och råd som behövs för att själv kunna planera och genomföra en lyckad företagsfest eller evenemang. Boken tar med läsaren på en resa från det tomma vita pappret ända till uppspädning och summering av evenemanget. Boken behandlar ämnen som:
- Hur hittar man ett passande tema för sitt evenemang?
- Hur brainstormar man på bästa sätt?
- Vilka detaljer lyfter ett evenemang från bra till fantastiskt?
- Hur kittlar man gästernas sinnen?
-Vilka praktiska saker bör man tänka på?
-Vad krävs för att lyckas?
Mer info/beställ "...att arrangera en företagsfest"


Sveas Kalas

kalasFölj med på Sveas kalas och träffa hennes bästa vänner. I berättelsen ingår enkel näringslära, fakta om matcirkeln och tallriksmodellen, några recept och tips på kalaslekar. Boken är skriven av Ulrika Jondelius.
Mer info/beställ "Sveas Kalas"


Annons:

Annons: