Annonsera

Kalasguiden.se har i genomsnitt 14 500 unika besökare och 80 000 sidvisningar varje månad. Kalasguiden.se:s specifika målgrupp, barnfamiljer, utgör en effektiv marknadsföringskanal för företag med försäljning av fest-, barn- och barnkalasrelaterade produkter och tjänster.

Annonsera i Kalasproffs

En företagspresentation i Kalasguidens branschregister "Kalasproffs" är ett kostnadseffektivt sätt att göra sitt företag känt och bredda sin kundbas. Registret vänder sig till festfixare, eventbyråer och andra arrangörer av barnkalas och fester, underhållare och artister, aktivitetscenter, festlokaler och cateringföretag för fest och kalas. Vi lägger inte in partybutiker och andra försäljare av festtillbehör, de verksamheterna är istället välkomna att annonsera med banner eller native-annons.

Välj mellan följande presentationer:

Presentation Free - GRATIS!

I denna gratis presentation kan du lägga in dina kontaktuppgifter inklusive adress till hemsida och en kort verksamhetsbeskrivning. Du kan inte ändra i annonsen själv, däremot kan du en gång om året välja att avsluta kontot genom att mejla oss och sedan skapa ett nytt konto med nya uppgifter.

Presentation Flex - 49 kr/månad

Denna presentation ger en mer framträdande placering i registret jämfört med Free. Det omfattar förutom kontaktuppgifter även möjlighet att lägga in en längre verksamhetsbeskrivning med t ex öppettider och prislista, samt en logotyp och upp till tio nyckelord. Under de två första veckorna av annonsperioden kommer alla presentationer Flex dessutom att ligga i kolumnen "Senaste kalasproffsen". I priset ingår uppdatering av uppgifterna var 12:e månad, uppdateringar utöver detta debiteras. Betalning årsvis i förskott. Bindningstid 12 månader. Uppsägningstid 2 månader. Moms tillkommer.

Annonsörerna listas i registret i första hand efter typ av presentation, där Flex kommer först, i andra hand i alfabetisk ordning efter namn på verksamheten. 

Vi letar även själva upp kalasproffs och lägger in i vårt register (presentation Free) så kontrollera först att din verksamhet inte redan är inlagd!

Vill du ändra i din presentation Free?
Kontakta oss om du vill du ändra uppgifter om din verksamhet som ligger inlagd i branschregistret Kalasproffs.

Annonsplatser

Annonserna nedan kan länkas antingen till egen webbplats eller till egen presentation i branschregistret.

Bildannons Bomben (responsiv, maxstorlek: br 250, h 250 px) 
Annonsutrymme som hjälper dig att stärka ditt varumärke. Placering i slumpvis ordning på samtliga huvudsidors högra del. Konstant exponering.

Bildannons Dubbelbomben (responsiv, maxstorlek: br 250, h 500 px) 

Annonsutrymme som hjälper dig att stärka ditt varumärke. Placering på samtliga huvudsidors högra del. Konstant exponering.

Bildannons Raketen (responsiv, maxstorlek: br 1200, h 300 px)*

Generöst annonsutrymme som hjälper dig att stärka ditt varumärke och samtidigt nå ut med ditt budskap t ex vid nyhets- och/eller extraerbjudanden. Placering allra överst på alla sidor. Länkas. Konstant exponering. Endast en annonsör.

Nativeannonsering
Bra annonsformat när du vill driva extra trafik till din webbplats. Native artikel på Kalastips-sidorna. Puff på indexsidan första 2 veckorna av annonsperioden. Annonsmärkt med avsändaren.

Allmänt

Priser
För aktuella priser, kontakta oss.

Filformat
GIF, JPEG, PNG.

Avsändare: Annonser måste tydligt ange avsändare.

Ljud: Inget ljud får förekomma i annonserna.

Leverans: Annonsmaterialet ska vara Kalasguiden tillhanda senast sex (6) arbetsdagar före startdatum.

Frågor: Kontakta oss vid frågor.

Allmänna villkor: Läs de allmänna villkoren här >>

Bokning

För bokning av bildannonser och/eller textlänk kontakta oss. Ange gärna:
- För vilken annonsör materialet gäller 
- Vilken/vilka annonsplatser som gäller
- Önskat start- och slutdatum för respektive annons 
- Länkadress för respektive annons
- Faktureringsuppgifter 

Vi förbehåller oss rätten att neka material utan att lämna något skäl.

Välj presentation:

Reservation för felskrivningar.

Annons Bomben
Annons Dubbelbomben