Annons:

Hur får man till den perfekta festen? Missa inte vår artikelserie av Kalasguidens egen "festfilosof" Ladislaus Horatius.

Kalasguiden har fått äran att gästas av filosofen Ladislaus Horatius. Vi får ta del av hans kommande bok där han filosoferar om festen - vad är och hur får man till en riktigt festlig fest?

Horatius, som också är konsertpianist och kompositör, blev rikskänd 1993 när han drog i nödbromsen på ett X2000-tåg för att väcka debatt om vårt höga livstempo. Hans motto är numera: "Det bästa sättet att bromsa tiden är en riktigt bra fest."

Nu får Kalasguidens besökare ta del av hans kommande bok FESTENS ANATOMI, där han på ett underhållande och tänkvärt sätt filosoferar om fester från A till Ö, allt från fylleslag till raffinerade salonger

Men boken är inte bara kommande, den är ett "work in progress" och skrivs faktiskt JUST NU! När ni läser ett kapitel har det digitala bläcket s.a.s. knappt torkat på datorskärmen. Detta i sin tur gör att ni har en viss möjlighet att påverka innehållet genom att skriva till författaren.

Du kan läsa mer om Ladislaus "umgängesrevolution" på hans hemsida allnyckel.se

Läs första delen

Läs om Ladislaus på Wikipedia 

[2006-01-10]

Annons:

Annons: