Annons:

Inbjudningskort

Här hittar du gratis inbjudningskort till barnkalas och fest som du enkelt kan skriva ut. Med matchande placeringskort, som finns till en del av dem, blir det ett fint festset, men korten fungerar lika bra var för sig. Flera av korten går att fylla i på skärmen innan de skrivs ut, vilket är praktiskt om man ska bjuda många gäster.

Det är gratis att skriva ut inbjudningskorten för privat bruk, du behöver bara vara inloggad på kalasguiden.se.

Skicka inbjudan i god tid så att gästerna hinner planera in din fest eller kalas i sina kalendrar. 

inbjudningskort kräftskiva

Kräftskiva

Letar du efter inbjudningskort till kräftskivan? Här finns flera att välja mellan som du kan ladda ner gratis och skriva ut. Det enda du behöver är en skrivare med färg och medlemskap i Kalasguiden.se.

Visa alla kräftskiva inbjudningskort

inbjudningskort bil

Barnkalas

Här kan du ladda ner och skriva ut Kalasguidens gratis inbjudningskort för barnkalas. Skicka inbjudningskorten med post eller dela ut dem själv tillsammans med ditt barn. Om du bjuder alla barnen i ditt barns klass kan du dela ut korten i förskolan eller skolan. Fråga personalen först så att det är ok.

Visa alla barnkalas inbjudningskort

Dopkort prins

Dop & namngivning

Här samlar vi inbjudningskort till dop och namngivning. Några av korten går att fylla i direkt på skärmen innan du skriver ut dem vilket förenklar om man ska bjuda många. Logga in för att kunna ladda ner inbjudningskorten så att du kan skriva ut dem. Välj ett lite kraftigare papper.

Visa alla dop & namngivning inbjudningskort

Inbjudningskort Partytajm

Fest & party

Behöver du inbjudningskort snabbt och enkelt till festen eller partyt? Välj bland våra olika festliga inbjudningskort och ladda ner gratis. Sedan är det bara att skriva ut dem på en färgskrivare och posta dem till dina gäster.

Visa alla fest & party inbjudningskort

Halloweenparty - katt

Halloween

Planerar du att ställa till med fest för dina vänner på halloween? Här kan du välja mellan flera gratis inbjudningskort för halloweenfester och halloweenpartyn. Ladda ner, skriv ut på lite kraftigare papper och skicka till dina gäster. Happy halloween!

Visa alla halloween inbjudningskort

Inbjudningskort Inbjudan till fest för prinsar och prinsessor

Kalastema Prins & Prinsessa

Letar du efter snygga och gratis inbjudningskort på temat prins och prinsessa? Då behöver du inte leta mer för här finns flera inbjudningskort för både prins- och prinsessfester att välja mellan. Ladda ner och skriv ut på en färgskrivare. Dekorera dem sedan med glitter och paljetter.

Visa alla kalastema prins & prinsessa inbjudningskort

Inbjudningskort Välkommen på midsommarfest

Midsommar

Ska du bjuda till midsommarfest? Ladda då ner våra fina inbjudningskort för midsommarfester alldeles gratis. Skriv sedan ut dem på en färgskrivare och posta dem till dina gäster. Vissa av inbjudningskorten går att fylla i direkt på skärmen innan de skrivs ut. Glad midsommar!

Visa alla midsommar inbjudningskort

party spöken

Spökfest & spökkalas

Planerar du ett läskigt spökkalas eller ett kusligt spökparty och letar efter inbjudningskort? Ladda då ner och skriv ut något av våra gratis inbjudningskort för partyn och kalas med spöktema. Har du ingen färgskrivare gör det inget - det räcker med en svart-vit skrivare till dessa inbjudningskorten.

Visa alla spökfest & spökkalas inbjudningskort

piratparty

Temafest & temakalas

Planerar du att ställa till med fest eller kalas på ett tema? Här har vi samlat våra inbjudningskort för olika teman. Välj mellan till exempel piratparty, mexikansk fest eller prinsessparty. Ladda ner korten gratis och skriv ut på en färgskrivare. Sedan är det bara att skicka dem till dina gäster.

Visa alla temafest & temakalas inbjudningskort

Annons: