Annons:

Böcker med lekar till barnkalas och fest

[Texterna innehåller annonslänkar]

Kalas - Roliga lekar och gott att äta

Kalas - roliga lekarHär hittar du idéer för tio olika kalas, som Cirkuskalas, Grillpartaj i skogen och Discokalas. Du får förslag på lekar, mat, dryck och efterrätter, inbjudningskort och godispåsar, allt i fartfyllda teman som går som en röd tråd genom hela kalaset. Boken är sprängfylld av roliga och lättgenomförda idéer testade och väl godkända av barn. Inget av kalasen i boken blir dyrt eller särskilt tidskrävande. Den som har trångt hemma behöver inte bege sig till hamburgerrestauranger eller lekland. Bjud i stället in till ett kalas i skogen, parken eller på stranden. Eller varför inte i skolans gympasal? Välkommen på kalas!
Mer info/beställ "Kalas - Roliga lekar och gott att äta"


Festlekar: för alla roliga tillfällen

FestlekarI den här boken får du tips på lekar för födelsedagsfesten, möhippan, svensexan, firmafesten, middagsbjudningen, singelfesten och inflyttningsfesten; lekar som passar hemma och sådana som passar i festlokal; lekar för midsommar, halloween, jul och nyår. Det finns också ett särskilt avsnitt om lekar för barnen och ett om utomhuslekar. Boken avslutas med tips för lyckade lekar.
Mer info/beställ "Festlekar: för alla roliga tillfällen"


Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka

Schysst i sport och spelSport och lekar hjälper barn att växa som människor. Och de lär barn om livet - om sportslighet, lagarbete, vinst och förlust, rätt och fel, och personligt ansvar. Men det finns också andra aspekter, som den press konkurrens innebär, den tid föräldrar tvingas lägga på barnens aktiviteter, samt riskerna dator- och Internetspel medför.
Mer info/beställ "Schysst i sport och spel"


Träna med roliga lekar utomhus

Träna med roliga lekar utomhusUtomhusmiljön är perfekt för att träna in olika fysiska färdigheter hos barn. Roliga lekar utomhus inspirerar dig att med lekens och fantasins hjälp träna barn i 6-10 årsåldern. I 21 lekar får du ta del av lokatten Mini och hennes vänner som guidar dig och barnen genom en fantasifull träningsresa i skogen. På den medföljande dvd:n ser du hur lekarna utförs och i häftet kan du läsa om vilka färdigheter som tränas i respektive lek och förslag på hur lekarna kan varieras.
Mer info/beställ "Träna med roliga lekar utomhus"


Lekarkivet i skolan : 100 pedagogiska lekar för samarbet, gemenskap och glädje

Lekarkivet i skolanLekarkivet i skolan innehåller hundra roliga och meningsfulla lekar. Varje övning presenteras med ett klart syfte för att du lätt ska välja rätt lek för rätt tillfälle. De tydliga instruktionerna och inspirerande bilderna gör det enkelt för dig att använda leken som ett naturligt inslag i elevernas lärprocesser. Du kan då skapa en väl fungerande grupp, där alla trivs och känner sig trygga.
Mer info/beställ "Lekarkivet i skolan"


Spel och lekar för regniga dagar

Spel och lekarSpel och lekar för regniga dagar är en pålitlig och pedagogisk hand- och regelbok och den ultimata kuren mot leda. En perfekt väg tillbaka till barnasinnet och en välbehövlig fredsmäklare vid eventuella tvister kring regler. Glöm våndan inför barnkalaset - här finns lekarna som håller de mest uppspelta barn i schack. Med familj eller vänner: stäng av tv:n, bläddra i boken och friska upp minnet eller hitta ett nytt okänt spel och låt spelen börja!
Mer info/beställ "Spel och lekar för regniga dagar"


Familjens spel och lekar : med spelreglerna man behöver

Familjens spel och lekarEn behändig guide till våra vanligaste spel och lekar, som kan komma väl till pass när familj och vänner, vuxna och barn ska umgås under lättsamma former. Med koncentration på utomhusaktiviteter som fungerar bäst sommartid, eftersom det är då vi leker som mest! Här finns också ytterligare inspiration till aktiviteter på sommarfesten; roliga femkampslekar och stafetter. Och om man vill ta det lite lugnare, kan man bläddra vidare till avsnittet med Kortspel
Mer info/beställ "Familjens spel och lekar"


Annons:

Annons: