Annons:

Enkelt temakalas för barnen

De som varit på ett temakalas minns det förmodligen för resten av livet. Temakalas är lite mer spännande än "vanliga" kalas!

temakalas

Fastän temakalas känns mer speciellt behöver det inte vara svårare eller jobbigare att ordna. Det kan till och med bli lättare när man tänker i ett tema.

Har man inte så mycket tid för förberedelser, blir också en maskerad där barnen får klä ut sig till vad de vill, oftast mycket uppskattat.

När barnen kommer upp i 7-års åldern börjar det bli populärt med party och disco. Dämpa belysningen, dekorera med ljusslingor, sätt på "inne"-musik och servera popcorn och läsk.

Vill man lägga ner lite mer tid så finns förslag på dekorering, mat, lekar och inbjudningskort under de olika teman till höger. Beroende på hur mycket tid man har kan man välja delar av temat eller bara hämta inspiration.

Är det en maskerad för lite äldre barn kan de i slutet av kalaset rösta fram vem som är "bäst klädd" genom att alla skriver på var sin lapp vem de röstar på och lägger i en skål. Rösterna räknas sedan ihop och vinnaren kan få ett diplom för "bästa dräkt".

Kika på våra sidor med tips på olika kalasteman och tips om ansiktsmålning för ytterligare inspiration!

Tips & inspiration - fler artiklar »

Annons:

Annons: