Annons:

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning är populärt på barnkalas! Barn i alla åldrar älskar att bli målade och se sig förvandlas till ett spöke, monster, katt, häxa, tiger, fantasidjur eller någon annan figur. Hyr in en professionell ansiktsmålare eller följ någon av våra guider. Målningen behöver inte vara särskilt avancerad för att ge effekt. Ansiktsfärg finns att köpa i de flesta leksaks- och hobbyaffärer.

Boktips om ansiktsmålning

[Texterna innehåller annonslänkar]

Måla roliga ansiktenMåla roliga ansikten

En bok med idéer till 42 olika ansiktsmålningar. Förvandla dig t ex till en tiger, robot, clown, fjäril, vampyr eller inspireras av bokens tips och skapa något alldeles eget. Dessutom om färger, penslar och andra hjälpmedel.
Mer info/beställ "Måla roliga ansikten"

Fun Face Painting for KidsFun Face Painting for Kids

En bok på engelska med lätta instruktioner för nybörjare och inspiration för mer erfarna ansiktsmålare. Nybörjare lär sig att måla allt från enkla blommor till ett avancerat Frankenstein ansikte.
Mer info/beställ "Fun Face Painting for Kids"

Face Painting 102Face Painting 102

"A Step by Step Beginners Guide to Becoming a Professional Face Painter"

En bok på engelska av Nancy Duso, en professionell ansiktemålare. Hon tipsar om vilka produkter och verktyg man behöver, hur man ställer upp en monter för ansiktsmålning, och hur man kan bestämmer priser och planerar för bokade evenemang.
Mer info/beställ "Face Painting 102"


Annons:

Annons: